7. Avrasya Acil Tıp Kongresi ve 17. Türkiye Acil Tıp Kongresi 2021

0
868

blank

blank Tarih 25-28 Kasım 2021
blank Şehir Antalya
blank Otel Kaya Palazzo Ote
blank Site https://eacem.org/

 

Davet

Kıymetli Meslektaşlarım,

Sizleri Türkiye Acil Tıp Derneği 14.dönem yönetim kurulu başkanı ve kongre başkanı olarak sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Uzun bir aradan sonra nihayet yüz yüze gerçekleştireceğimiz en büyük bilimsel ve sosyal etkinliğimiz olan 7. Avrasya Acil Tıp Kongresi ve 17. Türkiye Acil Tıp Kongresi’ne davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.

Sizlerin de bildiği üzere gelenekselleşen ve her iki yılda bir gerçekleştirdiğimiz Avrasya Acil Tıp Kongremizi yüz yüze gerçekleştiremediğimiz için ertelemek zorunda kalmıştık. Standart kongrelerden farklı olarak, eğitmenlerle katılımcıların çok fazla karşılıklı iletişimde bulunduğu, konusunda deneyimli akademisyenlerin tecrübelerini küçük dinleyici gruplarıyla genç acil tıp uzmanı ve asistanları ile birebir temas ederek paylaştığı hem bilimsel hem de sosyal açıdan canlı, dinamik, kıpır kıpır bir kongre olan Avrasya Acil Tıp Kongresinin bu özelliklerinin kaybolmasına gönlümüz razı gelmedi. Bu nedenle kongremizi bir yıl erteledikten sonra 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Kaya Palazzo Otel’de yüz yüze gerçekleştirmeyi planladık.

Her zamanki gibi sizlere Türkiye Acil Tıp Derneğine yakışır ve derneğimiz bilimsel misyonuna uygun şekilde konusunda en deneyimli, en aktif, en dikkat çeken ve en popüler yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı harika bir bilimsel program hazırlıyoruz. Acil tıp uzmanları ve asistanlarının mesleki uygulamalarına, klinik pratiklerine, akademik yükselmelerine, çalışma şartları ve özlük haklarına olumlu katkılar sunacak konuları ve konularında uzman konuklarımızı titizlikle seçmeye ve sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Tüm Türkiye’yi kucakladığı gibi ABD, Avrupa, Katar, Suudi Arabistan, İran, İsrail, Azerbaycan ve diğer Türk devletleri ve diğer birçok ülkeden seçkin konuşmacılar ve katılımcılar ile gerçek manada uluslararası bir acil tıp kongresi düzenliyoruz. Sadece acil tıp uzmanları, asistanları ve acil servis çalışanları değil aile hekimleri, yoğun bakım uzmanları, çocuk hastalıkları uzmanları gibi birçok disiplinin kendisine bir şeyler katabileceği çok kapsamlı bir bilimsel program için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Tüm katılımcılarımızın dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri, aileleri ile güzel vakit geçirebilecekleri harika bir otelde, yine sizler için planladığımız harika sosyal etkinlikler ile unutulmayacak kongrelerden birisi olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Bu sene kongremizin temasını “Umut’’, sloganını ”Umut Yükseliyor’’ seçtik. Çok sıkıntılı geçen iki yıldan sonra elimizden geldiğinin en iyisini vermeye çalışarak ve birçok sıkıntıların üstesinden gelerek, tüm zorlukları, imkansızlıkları aşarak güzel ve güneşli günlere ulaşıyoruz. Bu mücadelenin en önemli kısmını oluşturan ve insanlığın tüm bu zorluklardan kurtulmasına yardımcı olan acil servis çalışanları, acil tıp uzmanları, asistanları ve tüm sağlık çalışanlarının verdiği üstün mücadeleyi temsilen kongremizin sembolünü ‘’Kardelen çiçeği’’ seçtik. Tüm o soğuk ve kasvetli ortamdan uzaklaşacağımız, bilimsel içeriği ile mesleki bilgilerimizi arttırmanın yanı sıra sosyal içeriği ile geçen yılların acısını birlikte çıkaracağımız, eğleneceğimiz, konuşacağımız ve inşallah sarılıp hasret gidereceğimiz harika bir kongre geçirmek dileği ile,

Saygılarımla,

Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ
Türkiye Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

blank

Türkiye Acil Tıp Kongresi (TATKON) 2020

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz