2018 Türkçe Hit Parçalar

0
2620

Acilciler sonbaharı da geride bırakarak kışa girmiş bulunmaktayız ve yakında 2019 yılını karşılayacağız. 2018 yılının en çok beğenilen ve çokça dinlenen şarkılarını sanatçılarıyla birlikte  spotify verileriyle de destekleyerek sizlere sunuyoruz. Nöbette  ve iki nöbet arasında müzik dinlemeyi  seven ve gündemdeki  2018 hit parçalarını  merak edenler… bu  albüm sizler için… Bu yıl acilciler hangi şarkıları dinliyordu acaba? Yaz aylarında müzik listelerinde hangi tür şarkılar yer buldu dersiniz?  İşte cevabı…

Listenin ilk sırasında ‘ Sensiz Ben Ne Olayım ‘ diye  Yalın sesleniyor bizlere .İkinci sırasına adını ‘ Sevdanın Tadı’ ile Murat Dalkılıç yazdırıyor. Bu yazın en çok adından söz ettireni ise kuşkusuz ‘Yalnız Çiçek’ ile Aleyna Tilki oldu. Ezhel ‘İmkansızım’ diyerek aşıklara dördüncü sıradan sesleniyor. Beşinci sırada ise Buray çıkıyor karşımıza ve ‘ Kabahat Bende’ diyor.Yılın en çok konuşulan, en derin, en anlamlı albümü Mabel Matiz’den geldi.Sarmaşık la albümde yerini aldı.

Nazan Öncel’in merakla beklenen saygı albümünede 2018 yılda kavuştuk. Tarkan’dan Sezen Aksu’ya, Sıla’dan Manuş Baba’ya pek çok ismin yere aldığı projede, Nazan Öncel’in en sevilen şarkıları yer aldı.Tarkanın muhteşem yorumu ile ‘Yalnızlar Treni’ , Sılanın sesinden 90ların hit parçası ‘Beni Hatırla’ , Manuş Baba yorumu ile ‘Bu Havada Gidilmez ‘ albümümüzde yerini aldı.

Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları  albümünde yer alan  ‘Vuracak’  isimli şarkı ile Merve Özbey yaza damgasını vuranlardandı. Albümde  son zamanların en sevilen isimleri arasında yer alan Simge  ‘Öpücem ‘şarkısıyla, bugüne kadar çoğunlukla eğlenceli şarkılarla karşımıza çıkan Ece Seçkin ‘Dibine Dibine’  yerini aldı.Daha bir çok  2018’e damga vuran birbirinden güzel parçaları  albüm içerisinde bulabilirsiniz.

Keyifle dinleyeceğinizi düşündüğümüz bu liste için de yorum yapmayı ihmal etmeyiniz.
Keyifli dinlemeler.

blank

 

 

blank

Akustik 2018

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz